Kehitä valokuvaustaitojasi Xperia 1 III:lla – hinta ja saatavuus julkistettu

Uusi Sony Xperia 1 III on kehitetty nopeus mielessä pitäen. Uutuuspuhelimessa on 5G-yhteensopivuuden lisäksi maailman ensimmäinen älypuhelimessa oleva säädettävä telekuvalinssi. Laitteen valokuvausominaisuudet kruunaa telekuvalinssin Dual-PD -sensori ja 4K HDR OLED -näyttö, jossa 120Hz:n virkistystaajuus.

 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on säädettävä telekuvalinssi yhdistettynä kaksoiskuvadiodikennoon.
 • Reaaliaikainen Eye AF -automaattitarkennus tarjoaa reaaliaikaisen automaattitarkennuksen niin ihmisten kuin eläintenkin silmiin. Real-time Tracking ja nopea, täsmällinen ja jatkuva automaattitarkennus toimii kaikilla linsseillä.
 • 20fps Burst-sarjakuvaustila, jossa BIONZ X™:n tehostama hämäräkohinan poisto.
 • Upouusi AI super resolution zoom -tekniikka.
 • Päivitetty Photography Pro -ominaisuus, jossa on nyt mukana myös Basic Mode -kuvaustila.
 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa 4K HDR 120Hz – virkistystaajuudella oleva näyttö, jota suojaa Gorilla®Glass Victus™ -lasi.
 • Kehittyneet Full-stage-stereokaiuttimet, joissa on 40 % lisää äänenvoimakkuutta edelliseen malliin verrattuna.
 • Uudet ja parannellut Game Enhancer -ominaisuudet – ml. uusi taajuuskorjain, optimoitu V.C.-mikrofoni ja korkean kuvataajuuden tallennus.
 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, joka toistaa 360 Reality Audio -ääntä kaiuttimissa, kuten artistit ovat tarkoittaneet sen kuultavan.
 • Mukana on täysin uusi 360 Spatial Sound -tekniikka, joka tekee stereomusiikista ympäröivän äänielämyksen.
 • Pidennetty akunkesto (4500mAh) ja mahdollisuus ladata jopa puolilleen vain 30 minuutissa mukana tulevalla 30W-laturilla. Lisäksi akun keskimääräistä käyttöikää on onnistuttu pidentämään peräti kolmeen vuoteen asti.

Xperia 1 III:ssa on suuri valikoima sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka yhdistävät Xperia-yhteisön intohimoihinsa. Olipa käyttäjä sitten valokuvaaja, hifisti, elokuvafani, pelaaja tai elokuvantekijä, seuraavan sukupolven Xperia 1 -lippulaivamalli rikastaa käyttäjäkokemusta ylenpalttisella määrällä uusia ominaisuuksia.

 • Uusi Xperia 1 III on ennakkotilattavissa 5. heinäkuuta 2021 alkaen. Laitteen myynti alkaa valituilla jälleenmyyjillä 10. elokuuta 2021 väreissä musta ja violetti. Suositushinta: 1 299 €.
 • Lanseeraustarjouksena Xperia 1 III:n ostajat voivat lunastaa WH-1000XM3-vastamelukuulokkeet (arvo 249 €) kampanjasivuston kautta (www.xperiacampaign.fi). Tarjous on voimassa valituilla jälleenmyyjillä 30. syyskuuta 2021 asti tai kunnes varastoa riittää.

 Xperia 1 III:ssa on 70 mm ja 150 mm polttoväli samassa periskooppikamerassa yhdistettynä Dual Pixel Diode -sensoriin.

Real-time Tracking on saatavilla vain Xperia 1 III:ssa. Kohde voi jäädä havaitsematta riippuen kuvausympäristöstä.

Virkistystaajuus 120Hz toimii, kun blur reduction -toiminto on kytketty päälle. Näytön virkistystaajuus voi vaihdella riippuen sisällöstä ja sovelluksen ominaisuuksista.

Xperia 1 III:ssa on käytetty Corning® Gorilla® Glass Victus™ -lasia vain näytössä. Takaosassa on käytetty Corning® Gorilla® Glass 6 -lasia.

40 % tehokkaammat kaiuttimet saatavilla vain Xperia 1 III:ssa – verrattuna Xperia 1 II:een.

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla TIDAL-palvelussa. Kolmannen osapuolen ehtoja, laskuja ja maksuja saatetaan soveltaa. Palvelun saatavuus voi vaihdella markkina-alueittain. Strategy Analyticsin SpecTRAX-palvelun vahvistama tieto vertailtaessa yli 18 500 älypuhelinkameran julkaistuihin teknisiin ominaisuuksiin.

Tulos Sony Corporationin testaama – perustuu käyttäjäprofiiliin samantyyppisellä akulla ja USB-latauksella. Akun elinkaari vaihtelee käyttötilanteen mukaan.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa