Samsungin uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimet ja Galaxy Tab S8 -tabletit ovat nyt täällä

Samsung Galaxy Galaxy S22

Samsung julkisti 9. helmikuuta Galaxy Unpacked -tapahtumassaan uudet Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra -älypuhelimet. Galaxy S22 -sarjan huippuominaisuuksiin kuuluvat muun muassa laadukkaat ja tehokkaat kamerat, joissa on mukana uusia Nightography-yökuvausominaisuuksia. Galaxy S22 Ultra -mallissa on myös tähän mennessä Samsungin älykkäin kamera. Galaxy S22 Ultran uudet tekoälyominaisuudet, kuten muotokuvatila, antavat puhelimen tehdä raskaan työn käyttäjän puolesta ja tekevät valokuvien ja videoiden ottamisesta entistä helpompaa.

Galaxy S22 Ultrassa yhdistyvät myös kahden eri älypuhelinmallin parhaat puolet. Note-sarjasta tuttu tehokas laitteisto ja suosittu S Pen, sekä S-sarjan paras kamera ja suorituskyky asettavat uuden standardin premium-tason älypuhelimille.

“Pyrimme pysymään teknologisen kehityksen aallonharjalla ja S22-sarja on meille jälleen yksi uusi merkkipaalu kyseisellä polulla. Olemme odottaneet innolla, että ihmiset pääsevät käyttämään ja kokemaan uudet puhelimemme ja siksi onkin hienoa, että kaikki Galaxy S22 -sarjan laitteet ovat nyt suomalaisten saatavilla”, sanoo MikaEngblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Hinnat ja saatavuus

Samsung Galaxy S22, S22+ ja S22 Ultra ovat saatavilla tästä päivästä alkaen valituilta jälleenmyyjiltä ja samsung.fi-sivustolta.

Suositushinnat:

Samsung Galaxy S22: 899 € – 949 €

Samsung Galaxy S22+: 1 099 € – 1 149 €

Samsung Galaxy S22 Ultra: 1 299 € – 1 699 €

Samsung Galaxy Tab S8

Myös Galaxy Tab S8 -sarja koostuu kolmesta uudesta mallista. Galaxy Tab S8, Tab S8+ ja Tab S8 Ultrassa on parannetut video- ja moniajo-ominaisuudet sekä älykkäitä ratkaisuja, jotka helpottavat useiden sovellusten samanaikaista käyttöä. Tabletit sopivat monipuolisesti käyttäjien erilaisiin tarpeisiin, kuten pelaamiseen, kirjoittamiseen, taiteen luomiseen ja työskentelyyn.

Galaxy Tab S8 Ultrassa on suuri 14,6 tuuman Super AMOLED -näyttö ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tab S8 Ultran ohut kehys takaa maksimaalisen näyttökokemuksen sen sulautuessa Samsungin tähän mennessä ohuimpaan, kevyimpään ja kestävimpään runkoon. Lisäksi tabletti on suojattu Armor Aluminium -rungolla, joka kestää yli 30 % paremmin naarmuja ja taipuu 40 % vähemmän kuin aiemmat mallit.

“Premium-tasoisten tablet-laitteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat fyysinen koko, design, suorituskyky ja erityisesti näyttö, ja olemmekin jälleen onnistuneet viemään ne täysin uudelle tasolle Galaxy Tab S8 -mallien myötä. Uusien tablettien avulla käyttäjät voivat nyt nauttia monipuolisesti viihteestä, pelailusta, sekä suorittaa niillä muita arkeen ja työhön liittyviä tehoa ja suorituskykyä vaativia toimenpiteitä”, Engblom sanoo.

Hinnat ja saatavuus

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ ja S8 Ultra ovat saatavilla tästä päivästä alkaen valituilta jälleenmyyjiltä sekä Samsung.fi-sivustolta.

Suositushinnat:

Galaxy Tab S8: 799 € – 999 €

Galaxy Tab S8+: 999 € – 1 199 €

Galaxy Tab S8 Ultra: 1 249 € – 1 699 €

Lähde: Samsung

Tutustu ajankohtaisiin kasinotarjouksiin aikuisille nettipelisivuston.com:in verkkosivuilta.


Muuta luettavaa muualta:

Yleiset haittaohjelmat ja haavoittuvuudet Suomessa ja maailmalla

Maailman johtavan tietoturvayhtiön Check Point Software Technologiesin tutkimustoiminnasta vastaava Check Point Research (CPR) on julkaissut huhtikuun 2022 haittaohjelmakatsauksensa. Tutkijat raportoivat, että kehittynyt, itsestään leviävä ja modulaarinen troijalainen Emotet on edelleen maailman yleisin haittaohjelma. Suomen yleisin kyberkiusa oli Netwalker, joka tunnetaan myös nimellä Mailto.

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Vastaa