Samsung esitteli uuden Bespoke Jet -varsi-imurinsa

Samsungin uusi tyylikäs varsipölynimuri tulee saataville kolmessa eri värivaihtoehdossa. Bespoke Jet tarjoaa tehokkaan ja hygieenisen siivouskokemuksen ja sen mukana tulee All-in-One Clean Station -tyhjennysasema. Bespoke Jet tulee Pohjoismaissa myyntiin vuoden 2022 toisella neljänneksellä.

Samsung esitteli uuden johdottoman Bespoke Jet -pölynimurinsa, joka tarjoaa tehokkaan siivouksen kaikentyyppisissä kodeissa. Bespoke Jetin ominaisuuksiin kuuluu korkean suorituskyvyn 5-kerroksinen HEPA-suodatinjärjestelmä, joka vangitsee 99,999 prosenttia kaikista pölyhiukkasista ja allergeeneista. Imurin mukana tuleva All-in-One Clean Station toimii pölynimurin latauspisteenä ja tyhjentää pölysäiliön automaattisesti. Bespoke Jet on myös kevyt ja se on varustettu edeltäjäänsä verrattuna parannetulla digitaalisella invertterimoottorilla, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman puhdistuksen.

“Bespoke Jet on pölynimuri, joka mahdollistaa mukavan siivouksen ja helpottaa kodin puhtaana ja siistinä pitämistä. Bespoke Jetissä on suorituskykyä ja tehokkaat toiminnot, minkä lisäksi se on muotoiltu tyylikkäästi, joten se sopii hyvin moderniin kotiin”, sanoo Sami Viitanen, Samsung Suomen HA-myyntipäällikkö.

Tehokas ja hygieeninen siivous

Bespoke Jetin All-in-One Clean Station -tyhjennysasema pystyy tyhjentämään pölysäiliön automaattisesti Samsungin ainutlaatuisen Air Pulse -teknologian ansiosta ilman, että pienet pölyhiukkaset pääsevät karkaamaan ilmaan. All-in-One Clean Station myös lataa automaattisesti Bespoke Jet -pölynimurin samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että se on aina valmiina käyttöön.

Bespoke Jetissä on myös 5-kerroksinen HEPA-suodatinjärjestelmä, joka vangitsee 99,999 prosenttia pölyhiukkasista ja allergeeneista varmistaen, että imurista vapautuu vain puhdasta ilmaa siivouksen aikana. Pääsykloni erottaa suuret pölyhiukkaset, jotka sitten kerätään metalliverkosta valmistettuun säleikkösuodattimeen. Mikrosuodatin vangitsee sitten pienet pölyhiukkaset ja lopuksi ultrahienopölysuodatin vangitsee helposti karkaavan mikropölyn. Kaikki osat ja suodattimet ovat pestäviä, joten ne voidaan pitää puhtaina ja hygieenisinä.

Suorituskykyä siistissä muotoilussa

Bespoke Jet tarjoaa maksimaalisen imutehon niin matoilla kuin kovilla lattioilla, jotta siivous saadaan tehtyä tehokkaasti. Samsungin digitaalinen invertterimoottori on 47 prosenttia kevyempi kuin Jet90-mallin moottori ja tuottaa jopa 210 watin imutehon.

Tehokkaan ja monisyklonisen rakenteensa ansiosta Jet Cyclone -järjestelmä luo optimaalisen ilmareitin, mikä vähentää ilmanvastusta ja minimoi imuhäviön, jotta pölynimuriin kerääntyvät hienot pölyhiukkaset voidaan vangita hygieenisesti.

Bespoke Jet painaa vain 1,44 kiloa, joten sitä on helppo käsitellä. Bespoke Jetin kolme eri värivaihtoehtoa, Midnight Blue, Misty White ja Woody Green, tekevät pölynimurista tyylikkään yksityiskohdan jokaiseen kotiin.

Helppoa siivousta

Bespoke Jetissä on käytännöllinen LCD-digitaalinäyttö, jossa on tuki 28 eri kielelle. Näyttö antaa kaikki tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä, kuten imutehon asetukset ja akun jäljellä olevan käyttöajan. Se ilmoittaa myös tietoja ongelmista, kuten tukkeutumisesta, harjaan juuttuneista esineistä tai puuttuvista suodattimista sekä tarjoaa oppaan, joka auttaa korjaamaan ongelman.

Bespoke Jetissä on myös suurikapasiteettinen akku. Pölynimuria voi käyttää jopa tunnin ajan yhtäjaksoisesti, ja siihen on helppo vaihtaa vara-akku, mikä pidentää siivousaikaa vielä yhdellä tunnilla.

Bespoke Jetin mukana tulee myös päivitetty Spray Spinning Sweeper -suulake, joka helpottaa kovien lattioiden puhdistamista. Sen kaksi pyörivää märkätyynyä pyörivät jopa 100 minuuttia yhtäjaksoisesti. Uudessa Spray Spinning Sweeperissä on myös helppohoitoinen 150 millilitran vesisäiliö, joten käyttäjä voi tarvittaessa ruiskuttaa lisää vettä manuaalisesti.

Bespoke Jet tulee saataville Pohjoismaiden markkinoille tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Lähde: MyNewsDesk
Kuva: Samsung

Vastaa