Samsungin uusi, ohut ja tehokas Galaxy Book -läppärimallisto on nyt myynnissä Suomessa

Samsung esitteli huhtikuisessa Unpacked-tilaisuudessaan uudet Galaxy Book -sarjan kannettavat tietokoneet, jotka on suunniteltu nykyaikaisen käyttäjän vaatimuksiin. Ne ovat suorituskykyisiä ja tehokkaita, mutta silti keveitä kantaa mukana. Galaxy Book, Galaxy Book Pro, ja Galaxy Book Pro 360 saapuvat Suomessa myyntiin tänään.

”Olemme todella iloisia, että Galaxy Book -sarja on nyt saatavilla Suomessa. Uskomme vahvasti, että käyttäjät innostuvat uusista malleistamme: olemme pyrkineet tuomaan älypuhelimista tutut ominaisuudet, kuten helppokäyttöisyyden ja nopeuden kannettaviin tietokoneisiin, jotta ne vastaisivat nykyajan vaatimuksia”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Kolme mallia, rajattomat mahdollisuudet

Galaxy Book-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -mallit ovat kaikki uuden sukupolven kannettavia tietokoneita, jotka on rakennettu nykyajan vaatimuksia ja erilaisia käyttötarpeita silmällä pitäen. Uudet kannettavat tietokoneet pyrkivät maksimoimaan tuottavuutta jokapäiväisissä askareissa, avaavat ovia upean viihteen pariin ja vapauttavat käyttäjien luovuutta. Galaxy Book -sarja on räätälöity nykypäivän monilaitteista maailmaa varten. Tätä tukevat laaja yhdistettävien laitteiden ja palveluiden ekosysteemi sekä sisäänrakennettu LTE- ja 5G-datayhteys, jotka pitävät huolen siitä, että verkkoon pääsee missä ja milloin tahansa.

Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360 on saatavana 13- ja 15-tuumaisena. Se on varustettu Super AMOLED -näytöllä, 11. sukupolven Intel® Core™ -prosessorilla ja Intel® Iris® Xe -näytönohjaimella. Galaxy Book Pro 360 -kannettavaa on helppo kantaa mukanaan minne tahansa, sillä se painaa vain 1,39 kiloa (15 tuuman näyttö) ja on vain 11,9 millimetrin paksuinen. Galaxy Book Pro 360 -kannettavan mukana tulee käyttäjien suosima, päivitetty versio S Pen -kynästä, joka on oiva työkalu muistiinpanojen kirjoittamiseen esimerkiksi työ- tai koulumaailmassa. 13 tuuman Galaxy Book Pro 360 5G-tuen kanssa tulee myyntiin kesän jälkeen. Galaxy Book Pro 360 on saatavilla kahdessa tyylikkäässä värissä: tummansinisenä (Mystic Navy) ja hopeisena (Mystic Silver).

Galaxy Book Pro 360 -mallin suositushinta on 1 199 € – 1 749 €, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen.

Galaxy Book Pro

Myös Galaxy Book Pro on saatavana kahdessa eri koossa: 13- ja 15-tuumaisena. Book Pro -malli varustettu 11. sukupolven Intel® Core™ -prosessorilla ja Intel® Iris® Xe -näytönohjaimella. Galaxy Book Pron 13-tuumainen malli on sarjan kevein, sillä se painaa vain 870 grammaa. Se sisältää myös nopean latauksen tuen, mikä minkä ansiosta esimerkiksi työnteko tien päällä on entistä helpompaa. Galaxy Book Pro 360 -mallin tapaan myös Galaxy Book Pro on saatavilla kahdessa eri värissä: tummansinisenä (Mystic Navy) ja hopeisena (Mystic Silver).

Galaxy Book Pro -mallin suositushinta on 1 099 € – 1 549 €, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen

Galaxy Book

Tuoteuutuuksista edullisempaa hintaluokkaa edustaa Pro-malleja hitusen kookkaampi Galaxy Book, joka on varustettu TFT-näytöllä. Galaxy Book sisältää muiden mallien tapaan 11. sukupolven Intel® Core™ -prosessorin sekä saumattoman yhteyden muiden Samsung Galaxy- ja IoT-laitteiden kanssa. Näytön 5,4 millimetriä ohuet kehykset tarjoavat upean katselukokemuksen niin pelien kuin arkipäiväisten toimintojenkin parissa. Galaxy Bookin 54 watin akku tarjoaa pitkän akunkeston. Galaxy Book on saatavilla klassisen hopeisena (Mystic Silver).

Galaxy Book -mallin suositushinta on 679 € – 1 049 €, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen.

Samsung Galaxy Book -sarja on saatavilla valtakunnallisesti valikoiduilta jälleenmyyjiltä tänään 14. toukokuuta alkaen. Hinnat voivat vaihdella teknisten ominaisuuksien mukaan.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa