Samsung esitteli uuden Odyssey Neo G9 -pelinäyttönsä

Maailman ensimmäinen kaareva Mini LED -pelinäyttö Quantum Matrix -teknologialla. Samsung Odyssey Neo G9 on ennakkotilattavissa 29. heinäkuuta alkaen.

Huipputason pelinäyttöjen valmistaja* Samsung Electronics Co., Ltd. julkaisi tänään Odyssey-sarjaansa seuraavan sukupolven kaarevan pelinäyttönsä. Odyssey Neo G9 (mallinimi: G95NA) vie pelaamisen seuraavalle tasolle Quantum Matrix- ja Quantum Mini LED -teknologialla sekä Quantum HDR 2000 -luokituksella.

Edellisen Odyssey G9 2020 -julkaisun myötä Samsung rikkoi huippuluokan pelinäyttöjen rajoja. Odyssey Neo G9 tarjoaa dynaamisen kuvan ja ensiluokkaisen suorituskyvyn kaikille pelaajille Quantum Matrix -teknologian ja huippunopean vasteajan sekä virkistystaajuuden ansiosta. Lisäksi alan ensimmäinen Quantum Mini-LED-näyttö tuo hienostuneimmat yksityiskohdat esiin pelistä riippumatta.

”Samsung vastasi vaativimpienkin pelaajien vaatimuksiin ja odotuksiin julkaisemalla viime vuonna Odyssey-pelinäyttövalikoimansa. Esittelemällä Odyssey Neo G9:n, joka on varustettu maailman ensimmäisellä Quantum Mini-LED -näytöllä, olemme jälleen innoissamme, koska voimme tarjota huippuluokan pelikokemuksen käyttäjillemme ja osoittaa jatkuvaa markkinajohtajuuttamme”, kertoo Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Uuden sukupolven näyttöteknologian mahdollistaa uusi valonlähde, Quantum Mini LED.Quantum Mini LED on murto-osan[1] tavanomaisen ledin korkeudesta, ja siinä on todella ohuet mikrokerrokset, jotka ovat täytetty useilla LEDeillä.

Quantum Matrix -teknologia, joka käyttää parannettua 12-bittistä gradaatiota valonlähteen hallintaan, tekee pimeistä alueista tummempia ja kirkkaista alueista valoisampia 2048 himmennysvyöhykkellä. Tämän avulla katsojat voivat kokea sisällön juuri sellaisena, kuin sen on tarkoitus näkyä. Quantum HDR 2000 tarjoaa 2000 nitin kirkkauden ja staattisen 1 000 000:1 kontrastisuhteen. Lisäksi Samsungin edistyksellinen kuvanlaatuteknologia tarjoaa täydelliset mustavalkoiset tasot vertaansa vailla olevalle kontrastille ja puhtaille yksityiskohdille.

Nykyiselle Odyssey G9:lle kehitettyyn, korkean suorituskyvyn teknologiaan perustuvassa Odyssey Neo G9 -mallissa on ultralaajakulmainen 49 tuuman näyttö 32:9-kuvasuhteella. Se tarjoaa Dual Quad High-Definition:n (DQHD, 5,120 × 1440 -resoluutio) ja nopean 240 hertsin virkistystaajuuden sekä 1 ms:n vasteajan**. Näytön futuristisen ja mukaansatempaavan 1000R-kaarevuuden on sertifioinut TÜV Rheinland, johtava kansainvälinen sertifiointiorganisaatio, joka myönsi pelinäytölle Eye Comfort -sertifikaatin.

Odyssey Neo G9 sisältää DP1.4- ja HDMI2.1-liitännät, NVIDIA G-SYNC -yhteensopivuuden sekä AMD FreeSync Premium Pro:n, joka mahdollistaa dynaamisen ja saumattoman toiminnan.

Näyttö sopii saumattomasti mihin tahansa ympäristöön kiiltävän valkoisen pinnan ja innovatiivisen ydinvalaistusjärjestelmän, joka sisältää 52 väriä ja viisi valotehostetta, ansiosta. Näytössä on myös CoreSync-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat mukauttaa asetuksiaan moniväritilassa.

Samsungin Odyssey Neo G9 Quantum Mini LEDillä on tilattavissa 29. heinäkuuta 2021 alkaen. Se on saatavana maailmanlaajuisesti 9. elokuuta 2021 mennessä. Tuotteen suositushinta on 2199 euroa.

Lue lisää: https://displaysolutions.samsung.com/gaming-monitor/odyssey

Tekniset tiedot

Lähde: MyNewsDesk


Eduskuntavaalit

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Pasianssi – rentouttava tapa viettää aikaa

Pasianssi on klassinen korttipeli, jota on pelattu jo vuosikymmeniä. Se on yksinpeli, jossa tarkoituksena on järjestää kortit määrätyn säännön mukaisesti. Pasianssi on rentouttava tapa viettää aikaa ja se sopii hyvin esimerkiksi taukoihin tai stressin lievittämiseen. Pasianssia voi pelata monilla eri alustoilla, kuten tietokoneella, puhelimella tai tabletille. Se on myös helppo oppia ja tarjoaa monipuoliset haasteet eri vaikeustasoilla. Pasianssi on edelleen suosittu peli, jota voi pelata missä ja milloin tahansa.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Asuntomarkkinoiden kehitystä kannattaa seurata, jos harkitsee asunnon ostamista tai sijoitusasunnon hankkimista. Asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvät uutiset ja tiedot voivat auttaa ennakoimaan tulevaa kehitystä ja tekemään päätöksiä sen perusteella.

Sijoitusasuntoa harkitessa on tärkeää huomioida myös asunnon sijainti ja kunto. Hyvä sijainti ja hyväkuntoinen asunto voivat tukea sijoituksen tuottoa ja arvon kehitystä pitkällä aikavälillä.

Lopuksi voidaan todeta, että asuntolaina, sijoitusasunto ja asuntomarkkinat ovat tärkeitä käsitteitä asunnon ostamisen ja sijoittamisen kannalta. Niiden avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja varmistaa sijoituksen kannattavuus ja tuotto.

Vastaa