Samsungin vuoden ensimmäinen uutuuspuhelin Galaxy S21 FE nyt kaupoissa –Värivaihtoehdoissa mukana kevään trendiväri laventeli

Samsungin 4.1.2022 julkistama Galaxy S21 FE -älypuhelin on virallisesti myynnissä Suomessa tänään 11. tammikuuta lähtien. Ennakkomyynnissä kyseinen malli on ollut julkistuksesta lähtien. Kyseessä on Samsungin toista vuotta peräkkäin lanseeraama Fan Edition -malli, joka on saanut inspiraationsa uusimmista Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelimista.

Käyttäjien palautteen ansiosta Samsung Galaxy S21 FE kokoaa arvostetuimmat ominaisuudet – mukaan lukien ammattitason kameran, tehokkaan suorituskyvyn ja näytön – huippusuosituista Galaxy S21:stä ja Galaxy 21+:sta monipuoliseen pakettiin.

“Käyttäjämme ovat pitkään odottaneet ja nyt voimme vihdoin vahvistaa, että Galaxy S21 FE on virallisesti saatavilla. Edeltäjänsä tavoin tämä uutuuspuhelin kokoaa S21-perheen arvostetuimmat mallit ja suosituimmat ominaisuudet yhteen samaan laitteeseen. Galaxy S21 FE tekee näin yhteenvedon fantastisesta S21-sarjastamme ja odotamme innolla, kuinka hyvin asiakkaamme ottavat sen vastaan”, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Samsung Galaxy S21 FE on saatavana tästä päivästä lähtien valituilla jälleenmyyjillä ja Samsungin verkkokaupassa. Värivaihtoehtoja on neljä: Olive, Lavender, White ja Graphite. Suositushinta alkaen 779€ (128 Gt) ja 849€ (256 Gt).

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia. 

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Vastaa