Apple Pay nyt OP:n asiakkaiden käytössä

OP tuo tänään Apple Pay -palvelun asiakkaidensa käyttöön Suomessa. Apple Pay tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksamiseen iPhonella ja Apple Watchilla.

Apple Pay on OP:n asiakkaiden käytettävissä Visa-korteilla 16.3.2021 alkaen. Vuonna 2020 OP:n Visa-korteilla tehtiin lähes 700 miljoonaa ostotapahtumaa, ja kasvupotentiaali palvelulle suomalaisten keskuudessa on merkittävä.

– Mobiilimaksamisen kysyntä on kiihtynyt Suomessa etenkin koronapandemian myötä, kun asiakkaat toivovat yhä turvallisempia ja vaivattomampia maksutapoja. Esimerkiksi käteisen käytön väheneminen ja verkko-ostamisen kasvu tukevat uusien maksuvälineiden omaksumista arkeen. On hienoa päästä lanseeraamaan asiakkaidemme toivoma Apple Pay, joka täydentää OP:n mobiilimaksamisen tarjontaa, kertoo OP:n arjen talouden palveluiden johtaja Masa Peura.

Asiakkaat voivat maksaa Apple Payllä missä tahansa kaupassa tai liikkeessä, jossa on käytössä lähimaksamista tukeva maksupääte. Maksaessa asiakas vie iPhonen tai Apple Watchin lähelle maksupäätettä tehdäkseen lähimaksun. Apple Paytä voi myös käyttää iPhonella, iPadilla ja Mac-tietokoneilla nopeampaan ja helpompaan maksamiseen sovelluksissa tai verkossa.

Apple Pay on käyttäjälle turvallinen ja yksityinen maksutapa. Korttitiedot eivät tallennu laitteeseen tai välity Applelle tai kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä. Jokainen maksutapahtuma hyväksytään Touch ID:llä, Face ID:llä, laitteen tunnusluvulla tai tunnuskoodilla. 

Lähde: News Cision / OP

Vastaa