Esittelyssä Xperia 10 III: Solakka, suorituskykyinen ja vedenkestävä puhelin tuo 5G:n edut laajoille markkinoille

Sonylla on ilo esitellä viimeisin lisäys suosittuun Xperia 10 -sarjaansa julkaistessaan Xperia 10 III:n. Se on ensimmäinen Xperia 10 -malli, joka tarjoaa 5G-yhdistettävyyden. Xperia 10 III on täynnä viihdeominaisuuksia, siinä on entistä tehokkaampi akku[i], ja kaikki tämä on paketoitu tyylikkääseen, kompaktiin, kevyeen ja vedenkestävään runkoon. Xperia 10 III on ainutlaatuinen keskihintainen älypuhelin, joka on suunniteltu tehoa, nopeutta ja liikkeellä oloa silmällä pitäen.

 • Ensimmäinen Xperia 10 -sarjan malli, jossa on 5G-yhdistettävyys ja Qualcomm®Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform -prosessori.
 • 25 % lisäkapasiteettia verrattuna Xperia 10 II:een 4500mAh:n akulla – joka kestää hyvin jopa kolmen vuoden käytön
 • Parannettu, solakka ja kevyt muotoilu, jossa on IP65/IP68-standardien mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi
 • Tehostettu hämäräkuvaus ja liikkuvien kohteiden kuvaus uudella kolmilinssikameralla. Lisäksi uusia ominaisuuksia, kuten eläinten tunnistus Auto-tilassa
 • 21:9 6” loveton FHD+ OLED -näyttö, jossa HDR-tuki elokuvateatterimaiseen nautintoon
 • DSEE Ultimate -sovellus tarjoaa lähes korkearesoluutioisen äänenlaadun ja optimaalisen kuuntelunautinnon joko 3,5-millin langallisilla tai langattomilla kuulokkeilla.
 • Saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä jokaiseen makuun.

Erinomainen suorituskyky 5G:n voimalla

Käyttäjä saa Xperia 10 III:n avulla kerralla enemmän, myös tien päällä. Siinä yhdistyvät tehokas, pitkäikäinen akku ja 5G:n nopeus sujuvaan striimaukseen ja lataamiseen – kuuntelit sitten lähes korkearesoluutioista ääntä kuulokkeista DSEE Ultimate -yhteensopivuuden avulla tai katselit lempielokuviasi kristallinkirkkaalta FHD+ OLED -näytöltä. Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform -prosessori käsittelee sovellukset, elokuvat, pelit ja muut sulavasti korkealla suorituskyvyllä ja virtatehokkuudella, mikä tuottaa ylivertaisen yhdistettävyyden. Smart-yhdistettävyyden ansiosta Xperia 10 III käyttää Xperian syväoppimisteknologiaa, joka hyödyntää Sonyn neuroverkkoja, ja analysoi Wi-Fi-signaaleja ennustaakseen tulevia yhteysvaikeuksia.

Xperia 10 III arvioi saatavilla olevien Wi-Fi-yhteyksien laadun ennen yhdistämistä, eikä tartu toimimattomiin Wi-Fi-yhteyksiin. Jos se ennustaa Wi-Fi-yhteyden mahdollisen takkuamisen, se käyttää sen sijaan mobiilidataa.

Tehty kestämään: Virtaa koko päiväksi

Pitkäkestoinen 4500mAh:n akku antaa Xperia 10 III:lle 25 % lisää kapasiteettia verrattuna edeltäjäänsä Xperia 10 II:een, ja antaa käyttäjän nauttia parhaista ominaisuuksista, joita älypuhelin voi tarjota. Xperian mukautuvan latauksen ansiosta käyttäjä voi luottaa ylivertaiseen akunkestoon vielä kolmenkin vuoden päästä. Xperian mukautuva lataus tarkkailee ladattaessa akkua ja varmistaa, ettei se ylirasitu – näin akku pysyy kauemmin kunnossa.

Lähde: MyNewsDesk

Trackbacks & Pings

 • Yhteysominaisuuksilla varustetut Garmin-autokamerat auttavat pysymään valppaana - TechnoWear :

  […] Garmin® esitteli tänään vuoden 2021 uuden autokameramalliston. Laitteiden automaattisen videoiden tallennuksen ja Live View- seu­ran­nan1 avulla kuljettajat saavat talteen autoon liittyvät tapahtumat liikenteessä tai pysäköinti­alueilla. Garmin Dash Camä Mini 2, 47, 57 ja 67W ovat pienikokoisia autokameroita, joita ei käytän­nös­sä edes huomaa auton tuulilasissa. Ne kuitenkin kuvaavat ja tallentavat automaattisesti videomateriaalia tapah­tumista tien päällä. Videot tallentuvat uuteen Garmin Vault-pilvipalveluun, missä videoita on helppo katsoa ja jakaa. Malliston autokameroissa on Pysäköintivahti- ja Live-toiminnot, jotka seuraavat toimin­taa pysäköidyn ajoneuvon ympärillä ja tekevät tapahtuman havaitessaan etähälytyk­sen käyttäjän yhteen­sopivaan älypuhelimeen ladattuun Garmin Driveä-sovellukseen. […]

  3 vuotta ago

Vastaa