Yhteysominaisuuksilla varustetut Garmin-autokamerat auttavat pysymään valppaana

Garmin® esitteli tänään vuoden 2021 uuden autokameramalliston. Laitteiden automaattisen videoiden tallennuksen ja Live View- seu­ran­nan1 avulla kuljettajat saavat talteen autoon liittyvät tapahtumat liikenteessä tai pysäköinti­alueilla. Garmin Dash Camä Mini 247, 57 ja 67W ovat pienikokoisia autokameroita, joita ei käytän­nös­sä edes huomaa auton tuulilasissa. Ne kuitenkin kuvaavat ja tallentavat automaattisesti videomateriaalia tapah­tumista tien päällä. Videot tallentuvat uuteen Garmin Vault-pilvipalveluun, missä videoita on helppo katsoa ja jakaa. Malliston autokameroissa on Pysäköintivahti- ja Live-toiminnot, jotka seuraavat toimin­taa pysäköidyn ajoneuvon ympärillä ja tekevät tapahtuman havaitessaan etähälytyk­sen käyttäjän yhteen­sopivaan älypuhelimeen ladattuun Garmin Driveä-sovellukseen.

“Autokameramme auttavat, jos joudut todistamaan mitä liikenteessä tapahtui. Tallennettujen video­klippien tarkastelu ja jako onnistuu helposti ja nopeasti uudessa Vault-pilvipalvelussamme”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Kameran uudet yhteysominaisuudet tarjoavat myös mielenrauhaa valvoessaan pysäköityä autoa silloin, kun et ole itse paikalla.”

Pieni kamera, suurta teknologiaa

  • · Dash Cam Mini 2: Erittäin pienikokoinen malli HD 1080p-tallennuksella
  • · Dash Cam 47: HD 1080p ja GPS
  • · Dash Cam 57: HD 1440p ja GPS
  • · Dash Cam 67W: HD 1440p, GPS ja laaja 180 asteen linssi, joka tallentaa risteävän liikenteen yksityiskohtia

Valittavana on auton avaimen kokoinen Dash Cam Mini 2 tai hieman suuremmat Dash Cam 47-, 57- tai 67W-mallit, joissa on lisäksi tapahtumapaikan ja -ajan näyttävä GPS-yhteys2 , hälytykset kuljettajalle3ja terävä 2 tuuman LCD-näyttö kameran takapuolella. Kaikki mallit kuvaavat terävää HD-laatuista videota ja niissä on Garmin Clarityä HDR (High Dynamic Range), jolla kuvanlaatu on yhtä tarkka päivä- ja yöaikaan. Äänikomennoilla voi tallentaa videon, käynnistää tai pysäyttää äänitallennuksen, ottaa still-kuvia, jne.

Älä hukkaa hetkeäkään

  • Tallennetut videot siirretään automaattisesti suojattuun Vault-pilvipalveluun, missä ne ovat tallessa vähintään 24 tuntia. Maksullisilla tilauksilla saa lisäaikaa 30 päivään asti.4
  • Live View-seuranta ja Pysäköintivahti ilmoittavat tapahtumista pysäköidyn auton välittömässä läheisyydessä.1
  • Äänihallinta ja valinnainen äänitallennus ovat käytettävissä englannniksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja ruotsiksi.
  • Varoitukset kuljettajalle3, kuten etutörmäysvaroitin ja kaistavahti, kannustavat turvallisempaan ajamiseen.
  • Autokameran kaksois-USB-laturissa on lisäportti muiden elektronisten laitteiden lataukseen.

Uudet Garmin Dash Cam-autokameramallit ovat saatavissa nyt suositushintaan 139–269 euroa. Lisätietoja: www.garmin.com.

Tarkoituksenmukaisesti suunnitellut Garmin-tuotteet ovat mullistaneet koko autoalan ja niistä on tullut tärkeitä apuvälineitä autoilijoille ja motoristeille. Garmin on sitoutunut kehittämään laitteita, jotka autta­vat ihmisiä elämään aktiivista elämää, ja uskoo, että jokainen päivä tarjoaa uuden mahdollisuuden inno­vointiin ja tulosten parantamiseen. Lisätietoa virtuaalisesta lehdistöhuoneesta garmin.com/newsroom tai seuraamalla meitä seuraavilla alustoilla: facebook.com/garmintwitter.com/garminnewsinstagram.com/garmin or youtube.com/garmin.

1Toiminnon käyttämiseen tarvitaan jatkuvaa virtaa ja aktiivinen Wi-Fi-yhteys; joihinkin ajoneuvoihin tarvitaan myös jatkuvan virran kaapeli (lisävaruste). Live View ja Pysäköintivahti ovat käytettävissä yhteensopivaan älypuhelimeen ladatulla Garmin Drive-sovelluksella.

2Koska Dash Cam Mini 2:ssa ei ole GPS-yhteyttä, laite näyttää vain päivämäärän ja kellonajan.

3 Tietyt olosuhteet saattavat vaikuttaa varoitusten toimintaan; lisätietoja: Garmin.com/warnings. Liikennevalo- ja nopeusvalvontakamera­varoitukset eivät ole käytettävissä Dash Cam Mini 2-mallissa.

4Videoiden tallentamiseksi Vault-pilvipalveluun asiakkaan on luotava Garmin-tili tai käytettävä jo olemassa olevaa tiliä. Lisää tallennusaikaa on mahdollista hankkia maksullisilla tilauksilla. Aktiivinen Wi-Fi-yhteys tarvitaan.

HUOM: Laitteiden käyttö on kiellettyä tai rajoitettua joillain alueilla. Laitteen käyttäjän vastuulla on tuntea sovellettavat lait ja oikeudet yksityisyyden suojaan sekä noudattaa niitä alueilla, joilla laitetta aiotaan käyttää.

Lähde: MyNewsDesk

Trackbacks & Pings

Vastaa