Maailman ensimmäisen kognitiivisen älyn television, Sony BRAVIA XR A90J:n, myynti alkaa Euroopassa pian

Maailman ensimmäisen kognitiivisen älyn television, Sony BRAVIA XR A90J:n, myynti alkaa Euroopassa pian

Sonyn kautta aikain paras 4K HDR OLED -televisio saapuu pian myyntiin. A90J on varustettu vallankumouksellisella Cognitive Processor XR™ -prosessorilla, joka tarjoaa ennennäkemättömän kontrastin äärimmäisellä valoisuudella ja puhtaalla mustalla –

Innolla odotettu maailman ensimmäinen kognitiivisen älyn televisio, BRAVIA XR MASTER Series A90J 4K HDR OLED, lanseerataan pian Euroopan markkinoille. A90J on uuden BRAVIA XR -malliston OLED-lippulaivamalli, joka käyttää täysin uudenlaista, perinteisen tekoälyn päihittävää prosessointimetodia. Metodi on suunniteltu toistamaan tapaa, jolla ihmiset näkevät ja kuulevat.

Kun näemme esineitä, keskitymme tiedostamatta tiettyihin kohtiin. Kognitiivisen älyn tehostama Cognitive Processor XR™ jakaa ruudun lukuisiin vyöhykkeisiin ja havaitsee, missä kuvan “keskiö” sijaitsee. Siinä missä perinteinen tekoäly osaa ainoastaan havaita ja analysoida kuvaelementtejä kuten väriä, kontrastia ja yksityiskohtia erikseen, uusi Cognitive Processor XR pystyy ristiinanalysoimaan joukon elementtejä samanaikaisesti, aivan kuten aivomme tekevät. Tällä tavalla kaikki elementit tulevat säädellyiksi suhteessa toisiinsa parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi – ja kunkin kohtauksen kokonaisuus on niin synkronoitu ja todentuntuinen, ettei perinteinen teloäly pystyisi samaan.

Cognitive Processor XR kykenee myös analysoimaan äänen tulosuunnan signaalissa, minkä myötä ääni osuu tarkalleen yksiin näytöllä näkyvien tapahtumien kanssa. Lisäksi se konvertoi mitä tahansa ääntä ylöspäin 3D-surroundääneksi luodakseen äärimmäisen realistisen ja immersiivisen äänimaiseman. Se oppii, analysoi ja ymmärtää ennennäkemättömän määrän dataa ja älykkäästi optimoi jokaisen pikselin, ruudun ja kohtauksen – tuloksena on todentuntuisin kuva ja ääni, joita Sonylta on koskaan nähty ja kuultu.

BRAVIA XR MASTER Series A90J 4K HDR OLED -televisioissa toimii ainutlaatuinen BRAVIA CORE -palvelu. Se on esiladattuna kaikille uusille BRAVIA XR -malleille, eli käyttäjät pääsevät nauttimaan laajasta valikoimasta SPE:n uusimpia huippu- ja klassikkoelokuvia sekä suurimmasta IMAX Enhanced -kokoelmasta. BRAVIA CORE käyttää Pure Stream™ -teknologiaa ensimmäisenä koko toimialalla, ja saavuttaa lähes häviötöntä UHD BD -verrattavaa laatua jopa 80 Mbps striimauksella.

Hinnoittelu ja saatavuus

BRAVIA XR MASTER Series A90J 4K HDR OLED -televisiot 65- ja 55-tuumaisina saapuvat pian myyntiin tiettyihin Euroopan maihin, ja 83-tuumainen malli tulee saataville myöhemmin tänä vuonna. Lisätietoja saa Sonyn maakohtaiselta verkkosivustolta www.sony.fi

  • A90J 55” (XR-55A90J): €2,899
  • A90J 65” (XR-55A90J): €3,699
  • A90J 83” (XR-83A90J): €7,699

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa