Samsung SSD 980 PRO vie tallennusratkaisujen peli- ja sovellussuorituskyvyn uudelle tasolle

Kuva: Samsung

Espoo – 22. syyskuuta 2020 – Maailman johtava edistyneen muistitekniikan kehittäjä Samsung esitteli tänään ensimmäisen PCIe 4.0 NVMe -SSD-asemansa kuluttajille, Samsung SSD 980 PROn. SSD-uutuus on suunniteltu ammattikäyttäjille ja kuluttajille, jotka haluavat tinkimättömän suorituskyvyn tietokoneisiinsa, työasemiinsa ja pelikonsoleihinsa.

– Vuosien varrella Samsung on jatkuvasti rikkonut rajoja nopeiden muistitallennusratkaisujen kehitystyössä. Uusi 980 PRO SSD on tuorein osoitus pyrkimyksistämme tuottaa poikkeuksellisia tuotteita, joita kuluttajat ovat tottuneet meiltä odottamaan, kertoo Samsungin Pohjoismaiden SSD-tuotteiden tuotepäällikkö Jani Laaksonen.

SSD 980 PRO on suunniteltu käsittelemään raskaita sovelluksia ja suuria datakuormia, joten se on ihanteellinen kuluttajille ja sisällöntuottajille, jotka esimerkiksi pelaavat paljon pelejä tai työskentelevät 4K- ja 8K-sisällön kanssa. Samsungin tuotekehittäjät ovat suunnitelleet itse kaikki avainkomponentit mukaan lukien Elpis-SSD-ohjaimen sekä V-NAND- ja DRAM-muistit, jotka yhdessä avaavat PCle 4.0:n kaikki mahdollisuudet. SSD 980 PROn perättäiset luku- ja kirjoitusnopeudet kykenevät peräti 7000 MB / s ja 5000 MB / s -lukemiin ja laitteen satunnaiset IOPS luku- ja kirjoituslukemat yltävät peräti 1 000 kt IOPSiin tehden SSD 980 PRO:sta jopa kaksi kertaa nopeamman kuin tyypillinen PCle 3.0 SSD ja jopa 12,7 kertaa nopeamman kuin tyypillinen SATA SSD.

Parannetun suorituskyvyn lisäksi 980 PRO:ssa on uusi lämmönhallintaratkaisu, mikä varmistaa paremman luotettavuuden. Vaikka suurin osa nykypäivän suuritehoisista NVMe-SSD-levyistä käyttää ulkoisia kuparijäähdyttimiä lämmön hajauttamiseen, Samsung 980 PRO:ssa on sen sijaan nikkelipäällyste ohjaimessa ja SSD:n takana olevassa lämmönlevittimessä, mikä pitää huolen tehokkaasta lämmönhallinnasta. 980 PROn innovatiiviset lämpöä hajauttavat ominaisuudet mahdollistavat myös laitteen kompaktin ja ohuen M.2-muotoilun säilymisen. Samsungin Dynamic Thermal Guard -tekniikka varmistaa myös, että laitteen lämpötila pysyy ihanteellisella tasolla, mikä vähentää suorituskykymuutoksia pitkällä aikavälillä.

Samsungin SSD 980 PRO:n myynti alkaa lokakuun puolivälissä kokoluokissa 1 Tt, 500 Gt ja 250 Gt. 2 Tt: n malli on saatavana vuoden 2020 lopussa. 1 Tt 980 PRO:n suositushinta on 249,90 euroa, 500 Gt -mallin 159,90 euroa ja 250 Gt -mallin 99,90 euroa. Lisätietoja, mukaan lukien takuutiedot osoitteessa samsung.com/SSD tai samsungssd.com.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa