TCL vahvistaa innovatiivista johtajuuttansa uusimmilla televisio-, ääni-, mobiili- ja MDA-tuotteilla CES 2021 -tapahtuman aikana

TCL Electronics jatkaa uusien tuotteiden luomista ja tarjoaa kuluttajille maailmanlaajuisesti kulutuselektroniikkatuotteita, joissa on yhteenliitettyjä ja älykkäitä ominaisuuksia kehittämällä edelleen AI x IoT -strategiaansa.

TCL Electronics, Helsinki, 13. tammikuuta 2021 – TCL Electronics vahvistaa näkemystään teknologian demokratisoinnista – älykkäiden ja innovatiivisten tuotteiden saattamisesta kaikkien saataville ja kuluttajien jokapäiväisen elämän helpottamisesta ja älykkäämmäksi. TCL julkaisi tänään CES 2021:ssä uusimmat Mini-LED-, QLED- ja 4K HDR TV -mallinsa, audio- ja älykotituotteet MDA (Major Domestic Appliances) tulevaisuuteen suuntautuvan AI x IoT -strategiansa mukaisesti.

Premium Mini LED, QLED ja 4K ja 8K HDR TV-mallit
Vuonna 2021 TCL esittelee useita uusia TV-malleja, jotka koostuvat Mini-LED-, QLED- sekä 4K- ja 8K-HDR-sarjoista. Tehokkaan kuvankäsittelyn lisäksi ne tarjoavat laajan valikoiman lifestyle-toimintoja uusille sukupolville.

TCL lanseerasi ensimmäisen 4K Mini-LED televisionsa Euroopan markkinoilla loppuvuodesta 2019. Nyt, vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen lopussa, TCL:n uusi Mini-LED-sukupolvi on saatavilla: televisio, joka todella tarjoaa ensiluokkaisen kokemuksen sekä TV-katselijalle että pelaajalle. Tämä uusi malli on tärkeä lisä TCL:n vahvassa sitoutumisessa Mini-LED-näyttöteknologiaan. Kaikissa TCL Mini LED -televisioissa käytetään QLED-teknologiaa parhaan mahdollisen väritoiston takaamiseksi.

4K QLED TV -luokassa on uusia malleja, jotka vievät QLED:n seuraavalle tasolle. Tämä merkitsee paljon niille, jotka näkevät laadukasta, interaktiivista kotiviihdettä osana yhdistettyä ja älykästä elämäntapaa.

TCL esittelee myös uuden 4K HDR TV Dolby Visionilla ja Dolby Atmosilla. Televisio julkaistaan vuoden alkupuoliskolla. Televisio tarjoaa mukaansatempaavan äänen, erinomaisen ja laadukkaan kotielokuvakokemuksen, jossa on paljon yksityiskohtia, erityisesti dynaamisissa liikkeissä.

Lisätietoja on saatavilla vuoden 2021 alkupuoliskolla, kun tuotteet tuodaan virallisesti markkinoille Euroopassa.

Korkealaatuinen ääni
TCL julkaisi tänään myös uuden TS8132-soundbarinsa, joka pystyy vastaamaan kaikkien audionörttien vaatimuksiin todella hienosta TV-äänestä ja viimeistelee kotiteatterikokemuksen. TS8132 on Dolby Atmos -soundbar, joka käyttää 3.1.2-kanavaista kokoonpanoa. Sen maksimi ääniteho on 350 W ja kaiuttimessa on vaikuttavia tehosteita kahden pystysuoran kanavan ja tehokkaan langattoman subwooferin kautta. TS8132:ssa on sisäänrakennettu Chromecast, joka tukee Apple AirPlayta ja toimii myös suosittujen ääniavustajien, kuten Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

TCL lanseeraa kodinkoneet Pohjoismaiden markkinoille vuonna 2021
Vuonna 2021 TCL tuo pohjoismaisille kuluttajille laitteita (MDA, Major Domestic Appliance), jotka keskittyvät ensisijaisesti pesukoneisiin ja jääkaappeihin, mutta myös ilmanpuhdistimiin ja robottipölynimureihin.

TCL:n uusin TCL CX10 -pesukone integroituu älykotiisi TCL Home -sovelluksen kautta. Pesusyklit ovat muokattavissa Wi-Fi-ohjauksella sisältäen pesumäärän ja -ajan. Käyttäjä löytää erilaisia ohjelmia, jotka kattavat kaikentyyppiset pyykit. TCL CX10 helpottaa myös pyykin lajittelua, koska sen voi täyttää sekä edestä- että päältä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi vauvanvaatteiden pesemisen yläyksikössä ja suurempien vaatteiden pesemisen alayksikössä, jolloin pesu on puhtaampaa ja hygieenisempää. Magneettisella suorakäyttömoottorilla varustettuja molempia yksiköitä voidaan käyttää erikseen tai samanaikaisesti. Wi-Fi-yhteys tarkoittaa myös sitä, että TCL CX10:tä voidaan hallita etänä TCL Home -sovelluksen kautta – erittäin kätevää 24/7-ohjausta varten.

TCL:n uusin C470-jääkaappi on suunniteltu kaikille, jotka haluavat pitää hieman enemmän hauskaa keittiössä. Siinä on 21,5 tuuman älykäs LED-näyttö, jonka kautta jääkaapista tulee muutakin kuin ruoan varastointipaikka. Jääkaappi on valmiiksi täynnä mediaresursseja ja reseptisuosituksia, ja siinä on taulu viikon muistilistan laatimiseksi ja paljon muuta.

C470:ssä on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Power Cool. Se jäähdyttää juomat vain viidessä minuutissa, ja Power Freeze, joka jäädyttää lihan vain kymmenessä minuutissa. Jotta ruoka pysyisi vieläkin tuoreempana, jääkaapin oven tiivisteessä on antibakteerista ainetta sisältävä pölysuojakerroksella.

Ilmanpuhdistin parempaan sisäilmaan
TCL esittelee vuonna 2021 myös uuden ilmanpuhdistimen TCL Breeva A3:n, jossa on ”Breeva Shield”: UV-C-valosta ja ionisoijista koostuva suoja bakteerien ja ilmassa leviävien mikrobien käsittelyyn. Lisäksi siinä on kolmivaiheinen suodatusjärjestelmä, joka suodattaa esimerkiksi lemmikkieläinten pölyä, siitepölyä, savua ja hajuja.

Se on suunniteltu puhdistamaan ilmaa jopa 32 neliömetrin tiloissa ja se voi puhdistaa jopa 270 kuutiometriä ilmaa tunnissa. Lisäksi siinä on sisäänrakennetut ilmanlaatua mittaavat anturit. Käyttäjät voivat helposti käyttää ilmanpuhdistinta 24 tuntia vuorokaudessa. Voit valita öisin Ultra Quiet -toiminnon tai näytön sammutustoiminnon, jotta voit nukkua hyvin.

Tehokkaasti siivoava robottipölynimuri
TCL esittelee myös robottipölynimurin TCL Robot Vacuum Cleanerin. Se on erittäin ohut ja 70 mm pitkä robottipölynimuri, joka mahtuu useimpien huonekalujen alla. Se pääsee jopa 20 mm:n kynnysten yli eikä tartu paksuun mattoon tai pienempään askelmaan. TCL Robot Vacuum Cleanerissä on myös kehittynyt anturijärjestelmä, joka tarjoaa älykkään ja puhtaan kodin.

Lisätietoja TCL:n Pohjoismaiden markkinoille tuotavista MDA-tuotteista on saatavilla myöhemmin tänä keväänä.

Täysin uudet mobiililaitteet
Tämänpäiväisessä lehdistötilaisuudessa CES 2021 TCL Communication ilmoitti useista uusista TCL-mobiilituotteista. Tämä sisältää TCL:n ensimmäiset kaupallisesti saatavilla olevat TCL Display -lasitTCL 20 -älypuhelinsarjan, TCL:n ensimmäisen tabletin innovatiivisella NXTPAPER-teknologialla TCL TAB 10s:n, ensiluokkaisetlangattomat kuulokkeet TCL MOVEAUDIO S600:n – ja lemmikkieläinten aktiivisuusseurantalaitteen TCL MOVETRACK Pet Trackerin.

Vertikaalisesti integroidun ekosysteemin ansiosta TCL aloitti myös tulevan monitoiminäytöllisen yhteistyönsä valittujen älypuhelimien, tablettien, televisioiden ja tietokoneiden valmistajien kanssa. Lisätietoja ajankohtaisista Pohjoismaiden markkinoille tuotavista mobiilituotteista julkaistaan myöhemmin keväällä.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa