Samsungin suositut lifestyle-televisiot The Frame ja The Serif pian saatavilla aiempaa suuremmissa kokoluokissa

Samsung laajentaa televisiovalikoimaansa, kun suositut The Frame- ja The Serif -mallit saavat lisää kokovaihtoehtoja. The Serif julkaistaan 65-tuumaisena ja The Frame puolestaan entistä suuremmassa 85 tuuman koossa. The Framen uusi koko tulee Pohjoismaissa myyntiin syyskuussa ja The Serif puolestaan lokakuun aikana.

The Frame

The Framen uusin versio (2021) on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat suuren television, mutta jotka toivovat sen sulautuvan saumattomasti osaksi huoneen muuta sisustusta. Nykyistä 32, 43, 50, 55, 65 ja 75 tuuman mallivalikoimaa täydentää pian uusi 85 tuuman malli. The Frame (2021) 85” on saatavilla Pohjoismaissa syyskuun alusta alkaen.

Uuden kokovaihtoehdon lisäksi vuoden 2021 The Frame -versio on ohuempi aiempien vuosien malleihin verrattuna. Näyttö on nyt puolta ohuempi, joten television mukana tulevan Slim Fit -seinäkiinnikkeen kanssa se sulautuu nyt entistä paremmin yhteen muiden kodin seinällä olevien taideteosten kanssa. Jos televisiota ei halua laittaa seinälle, siihen voi kiinnittää pakkauksen mukana tulevat säädettävät jalat, jolloin sen voi sijoittaa mille tahansa tasaiselle pinnalle.

The Framen oma kehysväri on musta. Vaihdettavia lisäkehyksiä on kuitenkin saatavilla useassa eri värissä: valkoisena, ruskeana sekä tiikin sävyisenä, jolloin televisiota on helppo personoida omaan sisustustyyliin sopivaksi. Lisäksi 55” ja 65” televisioihin on saatavilla myös viistetty kehys valkoisena ja tiilenpunaisena. Kaikki kehykset on helppo koota ja ne kiinnitetään televisioon magneeteilla. Kuten kaikissa The Frame -televisioissa, myös uudessa koossa on käytössä Samsung Art Store, josta löytyy yli 1 400 taideteosta. Samsung Art Storen koko valikoiman käyttö vaatii maksullisen Art Store -tilauksen, mutta osa taideteoksista on käytössä ilmaiseksi.

Lue lisää Samsung The Frame -televisioista täältä.

The Serif

Vaikka useimmat televisiot on suunniteltu seinälle tai TV-tason päälle, The Serifin voit sijoittaa juuri sinne, minne itse haluaa. The Serif on luotu yhteistyössä maailmankuulujen ranskalaisten muotoilusuunnittelijoiden Ronan & Erwan Bouroullecin kanssa. Televisiossa on tyylikäs metallijalusta, joka sopii saumattomasti yhteen huolellisesti muotoillun kehyksen kanssa. The Serif näyttää hyvältä pienemmässäkin huoneessa ja jalustan voi halutessaan poistaa, jolloin televisio seisoo itsenäisesti esimerkiksi penkillä tai hyllyllä. Television sijoituspaikkaa voi näin ollen muuttaa helposti. The Serif 65” on saatavilla Pohjoismaissa lokakuussa 2021.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa