LG OLED -televisioille palkintoja EISA Awards 2021 -tapahtumassa jo kymmenettä vuotta peräkkäin

LG Electronics (LG) on jatkanut voittokulkuaan EISA Awards -palkintogaalassa: viisi LG:n kodin elektroniikan innovaatiota sai tunnustuksen EISA Awards 2021–2022 -palkintogaalassa. Maailman suurimman viihde-elektroniikan julkaisujen järjestön Expert Imaging and Sound Associationin (EISA) vuosittain järjestämässä tapahtumassa palkittiin seuraavien LG:n tuotteiden erinomainen suorituskyky ja ensiluokkainen design: LG OLED -televisiomallit OLED65G1 ja OLED48C1, LG QNED Mini LED TV (75QNED99), LG Eclair Soundbar (QP5) ja LG TONE Free True Wireless Stereo -kuulokkeet (FP8).

65-tuumainen LG G1 OLED -televisio palkittiin parhaana premium-luokan OLED-televisiona 2021–2022 – tämä on kymmenes perättäinen vuosi, jona LG OLED -sarjan televisio on saanut tunnustuksen. LG 65G1 uudelleenmäärittää kuvanlaadulle ja katselukokemukselle asetetut standardit ultrakirkkaalla OLED evo -paneelillaan ja tehokkaalla α (Alpha) 9 Gen 4 AI -prosessorillaan. EISA-tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota LG 65G1 -television Dolby Vision IQ- ja Dolby Atmos -tukeen, tulevaisuuden vaatimukset täyttävään HDMI-yhdistettävyyteen ja laajoihin älyominaisuuksiin.

LG:n 48-tuumainen C1 OLED -televisio voitti EISA:n historian ensimmäisen parhaan pelitelevision palkinnon. Monipuolinen näyttö 4K-resoluutiolla ja 120Hz virkitystaajuudella on täydellinen valinta niin olohuoneeseen kuin peliluolaankin. LG:n omalla OLED-paneelilla ja videoprosessointiteknologialla varustettu C1 OLED -televisio tukee Dolby Vision HDR:ää kaikissa neljässä HDMI-liitännässä. LG:n Game Optimizer -ominaisuus ja Game Dashboard tarjoavat genrekohtaisia esiasetuksia ja työkaluja näyttöasetusten muokkaamiseen. Muuttuva virkistystaajuus (VRR) ja Auto Low Latency Mode (ALLM) varmistavat repeytymättömän kuvan ja responsiivisen pelikokemuksen.

Tämän vuoden EISA 8K TV -palkinnon voitti LG QNED Mini LED TV, jonka Quantum Dot NanoCell -väriteknologia ja mini LED -taustavalaistus tarjoavat yksityiskohtaisemman kuvan ja tarkemman väritoiston tavallisiin LCD-televisioihin verrattuna. LG:n Quantum Dot NanoCell -paneelin ansiosta kirkkaus on parempi, mustat syvempiä ja värisävyt säihkyvämpiä, ja edistyneellä, erillisiä himmennysalueita hyödyntävällä tarkalla taustavalolla saavutetaan ultrakorkea kontrastisuhde.

EISA Soundbar Innovation -kategoriassa LG Eclair toi voiton kotiinLG:n tähän mennessä kompaktein soundbar sopii erityisesti pieniin tiloihin. Edukseen erottuvan LG Eclairin pyöreä muotoilu tyylikkäällä kangaspäällysteellä sopii joka kodin sisustukseen. Pienessä mutta tehokkaassa laitteessa on langaton subwoofer kahdella 5,25 tuuman kaiutinelementillä, joiden tärinä on minimoitu, jotta käyttäjät voivat nauttia syvästä ja rikkaasta bassotoistosta häiritsemättä naapureita.

LG saavutti voiton ensimmäistä kertaa myös in-ear-kuulokkeiden kategoriassa, jossa LG TONE Free (FP8) -kuulokkeet palkittiin erinomaisesta äänenlaadusta ja edistyneistä ominaisuuksista, joita ei löydy muista True Wireless (TWS) -nappikuulokkeista. LG:n uudella 3D Sound Stage -teknologialla varustetut LG FP8 -kuulokkeet luovat autenttisen tilan tunnun, ja tavallista suuremmat kaiutinelementit ja -kalvot saavat aikaan jykevän ja säröttömän basson. Mielenrauhaa tuo LG:n UVnano-kotelo, jonka UV-C-ledvalo tuhoaa mikrobeja ja bakteereita kuulokkeista latauksen aikana. Kymmenen tunnin akunkesto latausten välillä, pikalataus ja IPX4-luokitus tekevät TONE Free -kuulokkeista täydellisen matkakumppanin, ja LG:n ergonominen Arc Design -muotoilu varmistaa hyvän istuvuuden aktiiviseen elämäntyyliin.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa