Uusista Apollo Series-vahvistimista lisää tehoa veneen Fusion-äänentoistojärjestelmään

Maailman johtava vene-elektroniikkavalmistaja Garmin on tänään esitellyt Fusion® Entertainmentin Apollo™ Series-venevahvistimet. Ne tarjoavat parasta mahdollista äänentoiston suoritus­kykyä ja tehoa veneisiin, joissa on Fusion Digital Signal Processing (DSP)-tekniikalla varustetut stereot ja Fusion-kaiuttimet2. Yksinomaan Fusion-viihdejärjestelmiin suunniteltu Apollo-tuotevalikoima parantaa äänentoistoa ja vähentää säröä luoden korkealuokkaisen viihdekokemuksen veneeseen.

“Kun vene on varustettu Apollo Series-vahvistimilla, mielikappaleita voi soittaa kovempaa ja puhtaam­min kuin koskaan aiemmin, myös silloin, kun ajetaan täydellä kaasulla aallokossa”, kertoo Garmin-yhtiön maailman­laajuisen kuluttajamyynnin varajohtaja Dan Bartel. “Tarjoamme innovatii­visen, erityisesti Fusion-järjestelmiä varten suunnitellun vahvistinvalikoiman, jolta veneilijät voivat odottaa yhtä korkeaa äänentoistolaatua kuin huippuluokan kotiäänentoistojärjestelmiltä.”

Enemmän tehoa ja parempaa äänenlaatua kaikkiin hetkiin

Koska Apollo Series-vahvistimissa on 150 W RMS/kanava3, High Power Mode3 ja pienempi harmo­ninen kokonaissärö (THD), niiden veneessä tuottama ääni on selkeämpää ja jokaisen yksittäisen alueen äänentoisto selkeästi optimoitu. Veneen Fusion-viihdejärjestelmien suojaamiseksi Apollo Series-vahvistimissa on myös useita suojaustiloja ja syttymissuojaus.

Helppo asentaa ja virittää

Pakkauksessa mukana olevien asennuskannattimien ja Easy Tune-viritystoiminnon ansiosta asenta­minen ja virittäminen on nopeaa ja helppoa. Langattoman Fusion-Link™-yhteyden ansiosta vene­viihde­järjestelmien monimutkaisten ääniasetusten hienosäätämiseen ja mukauttamiseen ei enää tarvita ulko­puo­lisen audioalan ammattilaisen apua. Valitsemalla Fusion-Link-sovelluksessa oikean DSP-audiopro­fii­lin veneilijöiden on helppo synkronoida ja virittää mobiililaitteella veneen Apollo Series-vahvistimet parhaan mahdollisen äänentoiston tuottamista varten.

Luotu kestämään

Fusionin True-Marine-designfilosofian mukaisesti valmistetut ja 3 vuoden takuulla varustetut Apollo Series-vahvistimet on suunniteltu kestämään ankaria meriolosuhteita, mm. suolasumua, vettä ja UV-säteilyä, kausi toisensa jälkeen. Vahvistinten valkoiseksi jauhemaalatusta alumiinista valmistettu runko tuo modernia estetiikkaa veneeseen kuin veneeseen.

1-, 4-, 6- ja 8-kanavaisten vaihtoehtojen lisäksi Apollo Series-valikoimaan kuuluu myös 2-kanavainen Apollo-aluevahvistin, jolla hyödynnetään vahvistamattomia alueita veneessä. Apollo-aluevahvistin on saatavissa 12V- ja 24V-yhteensopivana. Pienikokoisen laitteen voi sijoittaa veneessä lähes mihin tahansa

Apollo Series-vahvistimet ovat nyt saatavissa suositushintaan 199,00-949,00 euroa.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa