Samsung esitteli Galaxy Tab A8:n – Suurempi näyttö, enemmän tehoa ja parempi suorituskyky

Samsung on julkaissut uuden Galaxy Tab A8:n, joka on A-sarjan tähän mennessä tehokkain tabletti. Ohuessa ja kevyessä Galaxy Tab A8:ssa on vaikuttava näyttö, se on tehokas ja suorituskykyinen ja se sopii koko perheen käyttöön. Samsung Galaxy Tab A8 tulee Suomessa saataville tammikuun alussa.

”Nykymaailmassa, jossa etätyöstä ja -opiskelusta on tullut normi, tabletti on noussut yhä tärkeämpään rooliin. Tabletti on käytännöllinen niin kotona kuin tien päällä, ja koska yhä useammat ihmiset käyttävät tabletteja videopuheluihin, verkkoluennoilla, pelaamiseen ja suoratoistoon, olemme luoneet Galaxy Tab A8:n näiden olosuhteiden perusteella koko perheen sekä myös yrityskäyttäjien tarpeisiin”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab A8:ssa on 10,5 tuuman näyttö ohuilla reunoilla ja 16:10-kuvasuhteella. Galaxy Tab A8:n neljä Dolby Atmos® -kaiutinta tuottavat korkealaatuisen äänen esimerkiksi elokuvien, musiikin, pelaamisen ja videopuheluiden parissa.

Galaxy Tab A8:ssa on 10 prosenttia parempi suorituskyky  sarjan aiempaan malliin verrattuna. Tabletti on saatavilla joko 32 tai 64 gigatavun sisäänrakennetulla tallennustilalla. Jos tallennustila loppuu, Galaxy Tab A8:ssa on microSD-kortinlukija, joka tukee jopa 1 teratavun edestä ylimääräistä tallennustilaa. Galaxy Tab A8 on nyt saatavilla myös 3 gigatavun tai 4 gigatavun keskusmuistilla. Tabletin 7040 milliampeerin akku tukee jopa 15 W pikalatausta, joten akun käyttöikä on pitkä myös lyhyillä latausajoilla.

Galaxy Tab A8 sisältää interaktiivista ja opettavaista sisältöä. Käytännöllisten lapsilukkotoimintojen avulla vanhempien on helppo tarjota lapsilleen turvallinen ja mukaansatempaava oppimisympäristö. Samsungin maailmanlaajuisten sisältökumppaneiden ansiosta perheen nuoremmat jäsenet voivat nauttia hauskasta ja persoonallisesta käyttökokemuksesta. Aloitusnäyttöä on mahdollista muokata leikkisillä kuvakkeilla ja väriteemoilla, ja vanhemmat voivat estää lastensa sovelluksensisäisiä ostoja hyödyntämällä lapsilukkoa.

Galaxy Tab A8 tukee kahden sovelluksen samanaikaista käyttöä Multi-Active Window -ikkunan kautta. Jos olet läsnä luennolla, voit keskustella luokkatovereiden kanssa, tehdä muistiinpanoja ja katsella esitystä samanaikaisesti. Drag&Split -toiminto avaa automaattisesti toisen selainikkunan, jos esimerkiksi vedät linkin selainikkunasta näytön toiselle puolelle.

Samsungin Galaxy-ekosysteemin avulla voit helposti jakaa tietoa, tekstiä, linkkejä ja kuvia muiden Samsung Galaxy-laitteiden välillä ja toistaa näyttösi sisältöä suoraan Samsungin älytelevisioon. Galaxy Tab A8:n käyttäjät saavat mahdollisuuden nauttia live- ja on-demand-viihteestä ilmaiseksi Samsung TV Plus-sovelluksessa. Galaxy Tab A8:ssa on käytössä Samsung Knox –tietoturva-alusta, joka mahdollistaa paremman tietoturvan ja hallittavuuden laitteelle yrityskäytössä.

Saatavuus

Galaxy Tab A8 tulee Suomessa saataville tammikuun alussa. Sen värivaihtoehdot ovat Grey, Silver, ja uusi Pink Gold -väri.

Suositushinnat

Galaxy Tab A8 3/32Gt Wi-Fi 249€

Galaxy Tab A8 3/32Gt LTE 299€

Galaxy Tab A8 4/64Gt Wi-Fi 279€

Galaxy Tab A8 4/64Gt LTE 329€

Lisätietoja osoitteessa www.SamsungMobilePress.com.

Ominaisuudet

*Kaikki tässä asiakirjassa esitetyt ominaisuudet, toiminnot, tekniset tiedot ja muut tuotetiedot, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, edut, suunnittelu, hinnat, komponentit, suorituskyky, saatavuus ja tuotteen ominaisuudet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tekniset tiedot vaihtelevat markkinoiden ja/tai operaattoreiden mukaan.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa