Samsung julkisti laajennetun Odyssey 2021 -pelinäyttövalikoimansa

Uusi monipuolinen mallisto tarjoaa pelaajille ympäri maailmaa erinomaisen kuvanlaadun ja muotoilun.

Samsung on tuonut markkinoille laajennetun Odyssey 2021 -pelinäyttövalikoiman. Uudet Odyssey 2021 -pelinäytöt sopivat kaiken tasoisille pelaajille ja tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun sekä futuristisen muotoilun.

Samsung lanseerasi vuonna 2020 suureen suosioon nousseen kaarevan Odyssey-pelinäyttömalliston, mutta Odyssey 2021 -näytöt saapuvat markkinoille tasapintaisina. Odysseyn kokovaihtoehdot vaihtelevat 24–28 tuuman välillä. Pelinäytöt tarjoavat käyttäjilleen autenttisen kuvanlaadun, entistä korkeamman vastetason, räätälöidyn ergonomian ja intuitiivisen käytettävyyden. Uusien ominaisuuksien lisäksi pelaajat pääsevät nauttimaan reaalimaailman rikkaista väreistä ja terävistä vasteajoista PC- ja konsolilaitteiden parissa.

Pelialan jatkaessa kukoistustaan Samsungin Odysseysta on nopeasti tullut ykkösvalinta pelaajien keskuudessa, jotka haluavat samassa paketissa todenmukaisen kuvanlaadun ja korkean suorituskyvyn. Laajennettu Odyssey 2021 -valikoima varmistaa, että pelaajat voivat valita näytön, joka vastaa juuri heidän mieltymyksiään ja pelitarpeitaan.

”Pelaaminen tuo ihmisiä ympäri maailmaa yhteen jaettujen kokemusten kautta. Laajennettu Odyssey-näyttövalikoima, jossa on nyt entistä enemmän vaihtoehtoja ja uusia ominaisuuksia, parantaa yhä useamman pelaajan pelikokemusta taitotasosta riippumatta”, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

  • Odyssey G7 28” (Malli: G70A) – Odyssey G7 yhdistää todenmukaisen kuvan seuraavan sukupolven suorituskykyyn. G7-mallissa on Ultra High Definition (UHD) -paneeli, jossa on laaja 178 asteen katselukulma. UHD-paneeli ja HDR400 tuottavat yhdessä korkeatasoisen värimaailman, joissa on runsaasti kontrastia, entistä syvemmät tummat värit ja selkeämmät valkoiset värit, mikä antaa näytölle elävät yksityiskohdat ja syvyyttä. 4K-resoluution, 144 hertsin virkistystaajuuden, 1 millisekunnin[1] vasteajan, NVIDIA® G-SYNC® -yhteensopivuuden ja AMD FreeSync Premium Pro -sertifikaatin ansiosta pelaajat saavat todentuntuisen. G7-malli tarjoaa myös HDMI 2.1 -yhteensopivuuden. Sen ansiosta PC:t ja myös seuraavan sukupolven 4K 120Hz -tuetut konsolit saavat maksimaalisen tarkkuuden ja virkistystaajuuden, mikä tarjoaa korkealaatuista sisältöä kaikkien pelien parissa. G7-mallista tuttu CoreSync tuottaa reaaliaikaisen pelivalaistuksen ja luo tunnelmaa sekä näytölle että sen ulkopuolelle. Tekniikan avulla pelin värit heijastuvat myös näytön ulkopuolelle, mikä mahdollistaa immersiivisen ja ainutlaatuisen kokemuksen.
  • Odyssey G5 27” (Malli: G50A) – Odyssey G5 on loistava valinta PC-pelaajille ja seuraavan sukupolven konsolipelaajille, jotka haluavat viedä pelikokemuksensa uudelle tasolle. G5-malli on ensimmäinen Odyssey, jossa on Quad High Definition (QHD) -paneeli, jonka virkistystaajuus on 165 hertsiä, ja joka tarjoaa 1 millisekunnin[2] vasteajan sekä HDR10-tekniikan. G-SYNC-yhteensopivuus ja AMD FreeSync Premium -sertifikaatti vievät suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Korkeussäädettävän jalustan avulla pelaajat voivat kallistaa ja kääntää näyttöä, mikä parantaa ergonomiaa, jolloin käyttäjä voi pelata mukavasti tuntikausia.
  • Odyssey G3 27” and 24” (Malli: G30A) – Odyssey G3 soveltuu erinomaisesti pelaajille, jotka haluavat parantaa pelikokemustaan. Nopealla 144 hertsin virkistystaajuudella ja 1 millisekunnin[3] (MPRT) vasteajalla pikselit muuttuvat lähes välittömällä vasteella nopeiden toimintojen ja ripeän näyttösuorituskyvyn saavuttamiseksi. AMD FreeSync Premium -sertifikaatti silottaa toimintaa, mikä luo keskeytymättömän pelitunnelman. G3-mallin korkeussäädettävä jalusta varmistaa mukavat pelihetket.

Samsungin G70A- ja G50A Odyssey -pelinäytöt sisältävät myös joukon intuitiivisia moniajo-ominaisuuksia, jotta pelaamisesta tai sisällöntuotannosta saa kaiken irti. Jokaisessa näytössä on useita näytönhallintatyökaluja moniajoa varten. Käyttäjät voivat pelata, katsella ja keskustella samanaikaisesti Picture-by-Picture (PBP) -toiminnolla tai luoda virtuaalisen toisen näytön Picture-in-Picture (PIP) -toiminnolla joustavalla mukautuksella. Easy Setting Box -toiminnon avulla pelaajat voivat kätevästi hallita yhdellä näytöllä useita eri näyttöjä täysin optimoiduilla ikkunanjakamisella parempaa moniajoa varten, jotta pelaajien ei tarvitse enää valita esimerkiksi suoratoiston ja pelaamisen välillä.

Lisäksi Auto Source Switch+ -ominaisuuden avulla pelaajat pääsevät sisältönsä pariin nopeammin ilman tarvetta selata useita eri sisääntuloja. Käyttäjät voivat helposti kytkeä tietokoneen tai konsolin päälle, ja näyttö tunnistaa välittömästi aktiivisen sisääntulon ja vaihtaa siihen.

Lue lisää: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1841/G28AG70.

Tekniset tiedot

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa